Wie is Robin van Beek?

Over

Over de designer

Ik ben Robin van Beek, freelance designer & developer in Veenendaal. Mijn passie is het bedenken, ontwerpen en realiseren van verschillende soorten multimedia uitingen. Ik beschrijf mezelf als een creatief, perfectionistisch, flexibel en ambitieus persoon. Ik hou er van om andere mensen te inspireren en geïnspireerd te worden, zodat ik met de dag beter word in mijn werk. Met gedrevenheid en precisie creëer ik functie voor en geef ik vorm aan de moderne media.

IMG_5487

Zelfstandig ondernemer

In 2015 ben ik gestart met mijn werkzaamheden als webdesigner & developer. Al snel kwam ik er achter dat mijn liefde voor het vak groot is. Toen de verschillende opdrachten binnen bleven komen, heb ik de sprong in het diepe gemaakt. Op 1 mei 2016 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer / freelance ontwerper. Dit doe ik onder de naam: ‘Omnitief’.

Omnitief helpt ondernemers om zichtbaar en vindbaar te worden voor hun doelgroep, zowel offline als online. Van een krachtige communicatiestrategie om de doelgroep te bereiken, tot een passende huisstijl en website. Benieuwd? Bezoek de website van Omnitief.

Tijd voor een afspraak?

Laten we samenwerken

Benieuwd naar wat ik voor uw project kan betekenen?