Recent werk

Projecten

Tevreden opdrachtgevers
Corniek Meijering

Corniek Meijering

Eben-Haëzerschool Opheusden

Als school wilde we graag een website laten ontwikkelen. We zijn met onze vraag terechtgekomen bij Robin van Beek. Met hem hebben we onze wensen doorgesproken. Het was fijn om te merken dat er goed geluisterd werd en tegelijk ook kritische vragen werden gesteld om het concept helder te krijgen. Robin heeft ons toen een concept website voorgelegd. Het zag er gelijk netjes en goed uit. Een passend design en een praktische website is het resultaat. Na nog wat aanpassingen is de website online geplaatst. Hiermee liet Robin zien dat hij heel flexibel meedenkt met de klant en tegelijk ook de kwaliteit van het product in de gaten houdt. We zijn heel tevreden over het resultaat.

Arjan Slagboom

Arjan Slagboom

Komtluisterttoe

De passie, creativiteit en honger naar perfectionisme zijn de 3 pijlers waarop Robin zijn werk tot groot genoegen van de klant doet. Het is de gebruiker die wensen op tafel legt en Robin die ermee aan de slag gaat, om vervolgens met voorbeelden te komen die ik als gebruiker met hem doorneem en eventueel kan aanpassen totdat er tevredenheid is. Heel flexibel in de omgang, duidelijke afspraken wat betreft uitvoering, design, vormgeving, tijdsbestek en kosten (zonder kleine lettertjes). Alles netjes op papier, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Kortom zeer tevreden over het totaalplaatje.

Debora Molenaar

Debora Molenaar

Happietaria Leiden

Robin heeft voor Happietaria Leiden een prachtige huisstijl ontwikkeld, die we gebruiken in al ons promotiemateriaal. Ook heeft hij onze website geupdate, zodat deze er weer mooi uitziet. Hij levert echt vakwerk, daar zijn we als Happietaria Leiden erg blij mee!

Tijd voor een afspraak?

Laten we samenwerken

Benieuwd naar wat ik voor uw project kan betekenen?